Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Κομπλεξ^2

Ποιος σου φταιει οταν σου δινεται αν οχι ο παραδεισος, κατι αντιστοιχο, στα χερια και εσυ το πετας για κατι αλλο; Ποιος σου φταιει οταν το κομπλεξ σου κυριαρχει και τα γαμαει ολα; Για αυτο λοιπον, εσεις οι τυπισσες που το παιζεται πληγωμενες και ιστορια, να μην το κανετε διοτι οταν ο αλλος ειναι πραγματικα σπαθι απεναντι σας, καλο θα ηταν να δινει το καλυτερο δυνατο σας πισω. 
Κρινω με βαση κατι που περασα. Δεν μπαινουν ολες οι κοπελες στο ιδιο σακι.
Πολυ μεγαλη μαλακια ειναι το να σκοτωνεις ο ενας απο τους δυο τη σχεση οταν ο αλλος δεν βλεπει. Αυτο γινεται διοτι αφου εχει περασει αρκετος καιρος, ο ενας απο τους δυο βγαζει τα κομπλεξ του στην επιφανεια και θελει να τα ικανοποιησει χωρις να τον νοιαζει πως μπορει να νιωσει ο αλλος. Γιατι οταν σου δινονται ΟΛΑ, οχι ΟΛΑ, "Ο-Λ-Α" και το χερι του αλλου δεν μπορει να παει παραπανω, δεν αρκεισαι σε αυτα. Θες το παραπανω. Αλλα κριμα για τον ανθρωπο που σκεφτεται ετσι γιατι δεν θα το βρει ποτε. Αν και πιστευω οτι αυτα που μας εδωσαν καποιοι ανθρωποι δεν θα τα βρουμε πουθενα.
Τελος παντων. Οσο μπορουμε να αποφευγουμε ανθρωπους ακαρδους, αχαριστους να το κανουμε.
Κριμα δεν ειναι να χαλιομαστε για κατι που τελικα εδειξε τι σκατα εχει μεσα του; Κριμα δεν ειναι να ειμαστε με ανθρωπους που δεν υπολογιζουν τον αλλον ουτε στο λιγο και δεν εχουν αυτο το λεγομενο "καρδια";
 
Μανος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου