Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

What about say the truth?


Και μετά απο μία ΤΟΣΟ επικοδομητική συζήτηση με την κοπέλα σου όσον αφορά ψέμα και αλήθεια, καταλαβαίνεις απο την συμπεριφορά της που σε αγνοεί και είναι σε φάση "σταμάτα να με πρίζεις" πόσο γραμμένο παίζει να σε 'χει..
Πιστεύει ότι είσαι ηλίθιος.. Δεν ξέρεις πράγματα για κείνη...
ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ "ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ" ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΟΥ;;
Άρα.. Διακρίνοται 2 περιπτώσεις.. Η που νομίζει πως της το είπες τυχαία γιατί σαφώς δεν θα υπάρχει περίπτωση να ξέρεις ότι έκανε κάτι η οτιδήποτε αυτού του τύπου, η το πιο συνηθέστερο, κάνει την πάπια και λέει από μέσα της "ΣΤΟ ΜΟ*ΝΙ ΜΟΥ".
Δεν έχετε καταλάβει κάτι βασικό... Ο άντρας σαν ων, έχει πολλές ικανότητες.. Να αναγνωρίζει το ψέμα σου, την κοροϊδεία σου, αλλά και αν τον απατάς φυσικά(αυτό λίγοι το έχουμε). Και βέβαια θα πείτε τώρα εσείς οι γυναίκες "ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!".
Και όμως... Αν τον απατήσεις, θα το καταλάβει και θα πέσει και ξυλίκι.. Και όχι για να πουλήσει μούρη η επειδή το χει δεί heartkiller, αλλά γιατί Σ'ΑΓΑΠΑΕΙ... Κάτι που εσύ σαν γυναίκα δεν έκανες.. Και αποδικνύεται με το ότι πήγες με άλλον.
Εγώ σαν Μάνος, εάν μου τύχαινε κάτι τέτοιο, θα το 'χα πάρει πολύ στραβά.. Και επειδή είμαι πολύ νευρικός και οξύθυμος θα πρότεινα να μην γίνει.. Χώρισε με!! Θα το προτιμούσα...
Προσπαθήστε ΟΛΕΣ να βάλετε την ζωή σας σε τάξη... Ξεχωρίστε τι νιώθετε για ποιόν.. Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.. Stop lies!
Κάποιος προσπαθεί για σένα μωρή... Να σε φέρει κοντά του... Να νιώσει λίγο εμπιστοσύνη.
Είναι βέβαια κάποιες γυναίκες που δεν νιώθουν απλά.. Ζουν με το σκεπτικό του σεξ και μόνο. Κοιτάνε να εξασφαλίσουν την σωστή σχέση, σου ρίχνουν στάχτη στα μάτια και μετά ΓΕΙΑΑΑΑ ΣΟΥ!
Είστε και κάποιες όμως... Δεν μπορώ να πω...
Με το ίδιο χέρι που τραβάτε μαλακία σε εναν τυχαίο η έστω έναν γνωστο(δεν κολλάμε εκεί), γράφετε και "σαγαπώ" στο "αγόρι" σας.
Κρίμα που δεν μπορείτε να νιώσετε πως είναι...

Καληνύχτα.
Μάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου